Buahhaahhaa, olen hyvä ihminen, sain vihdoin painot käteen, musiikin päälle ja miehen ja koiran tieltä pois! Tämä oli erinomaisen hyvä ohjelma, laadinhan sitä jo lähemmäs kolme kuukautta... Kokonaisaika 31.30minuuttia, 7 kappaletta lempimusiikkia ja kävin pumppitreenillä koko kropan läpi. 1. Jalat 2. Selkä + Olat 3. Rinta 4. Hauis + Ojentajat 5. Keskivartalo 6. Vatsat ja 7. Venyttely. Huomenna voi olla ankeampi herätys jaloille mutta nyt ainakin olo on kuin olisin kiivennyt pienelle vuorelle aurinkoisella säällä (Mount Everestin valloitus on vuorossa pikku hiljaa mutta annettakoon lihasten ensin palautua..).

 

Paino oli aamulla 68. 4 (LUOJALLE KIITOS!!), eli kymmenen litraa karpalomehua teki tehtävänsä ja turvotus on ainakin lähtenyt. Naamassa ei kyllä näy mitään muutoksia. Vittu. Torstaina koko päivän syömisen oli 1 kappale ruisleipää ja 1 kappale sämpylää (iso), molemmissa päällä kevytvoita ja juustoa. Wuhuu. Eilen en töissä ehtinyt syödä mitään, söin sitten kotona 6 paahtoleipää + voita ja juustoa, ja päivän syömiset oli siinä.

 

Tiedän, ruokailupuoli tarvitsee vielä hieman järkeä, mutta on se vaan jännä miten tuntuukin hyvältä syödä mahdollisimman vähän... Varsinkin kun "ENNEN"-kuvat edellisessä postauksessani oli mitä oli. Scary shit.

 

Tänään en myöskään syönyt töissä mitään (ja aamupalaahan en syö ikinä, jos kahvia ja tupakkaa ei lasketa, ja minä lasken), kotiin tullessani söin kaksi hedelmää ja 4 paahtoleipää, välissä voita ja aurajuustoa. Nyt tein illaksi jkonkun uunipastalihafetajuustohommelin. Älkää edes kysykö paljonko siinä on kaloreita. Toivottavasti se on pahaa, en oo koskaan aikaisemmin tehnyt, niin että mies voi kohteliaisuudesta syödä koko vuoan!!

 

Tulipa muuten nälkä kun treenasi...

 

Niin ja viitaten otsikkoon, loppiaisena siivosin KOKO HELVETIN KÄMPÄN ALL BY MYSELF, meni 6 tuntia mutta saunaa vaille joka ainoa lista ja listan alus on luututtu ja hinkattu :D Saan siis myös dieettipisteiden lisäksi paljon puolisopisteitä.

 

Näillä mennään ja nyt kutsuu sauna, palaan astiaan!