Kolme wiikkoa karppailua on enempi tai vähempi takana. Vaa'asta lähti ensimmäisen kahden viikon aikana -2,4 kg (wuhuu!), sen jälkeen syötiin firman piikkiin pitsat (pakko oli vetää ääntä kohti!) ja suklaahimo iski, ne suklaat päätyi tosin ylitsepääsemättömän kuvotuksen seurauksena wc-pyttyyn.

 

Nyt ois kahden viikon päästä tasan tiedossa TUPARIT, joten hiilarit on tarkoitus pitää naftisti hyvällä 20 - 30 g /max /pvä hyväksi havaitsemalla tasolla:)

Kolmen viikon karppailun hyvinä puolina voinen listata seuraavaa...

- Vatsa on rauhoittunut. Enää ei tarvitse käydä vessassa 5-6 krt päivässä, ilma vatsasta on poistunut ja samat housut mahtuu kiristämättä päälle niin aamulla kuin illallakin! Ne, jotka tosissaan on kärsineet turvotuksesta, tietää millaista helvettiä se on kun vatsa on parin paahtoleivän jälkeen kuin ilmapallo.

-Vyötärö 3 vko sitten: 75,5. Vyötärö nyt: 71,5. Tarvitseeko sanoa enempää?? YIPPEE!!

- Ei oo enää nälkä :D Tai on jos en koko pvänä syö mitään, mut yllättävän hyvin nälkä on pysyny enkä oo enää kuolemanväsynyt töissäkään. Aamut on vaikeita edelleen, mut se taitaa olla ihan persoonasta kiinni :)

 

Tämän päivän syömiset:

HH 5 % (22g)

P 25 % (117 g)

R 70 % (131 G)

Ja tän päiv'än syömiset:

klo 16.30

2,5 pannuleipää (munia, mantelijauhoa, vehnäleseitä) ja päällä minilättaa ja juustoa

klo 19.30

yksi avokado

21.30

aurakebabrullan TÄYTTEET :D eikä pisaraakaan itse taikinaa .. oon hyvä ;)

 

Yht kcal vaikka sillä ei niin väliä ookkaan1957. Paino siis eilen 67,5, pitää ottaa uudet lukemat päivän tai parin päästä kunhan hiilarimössö on poistunut kehosta. Onneks meidän firma tarjoo pitsoja ehkä kerran kymmenes vuodessa!