Ok. Nyt loppui fuskaaminen. Liityin tänään kalorilaskurin jäseneksi, syynä eilinen hmmm sunnuntaileffailta... Mitenhän se aina meneekin näin:

1. Olet koko päivän kotona, imuroit, kiharrat hiuksia, katot tyhmiä sarjoja netistä jne...

2. Lähdet iltapäivällä neljän jälkeen kaupungille ja huomaat vasta sitten että kuolet nälkään...

3... joten ajat Mäkkärin drive throughille päättäen tilata kaksi juustohampurilaista, koska ne on suhteellisen vähärasvaisia ja et ole kuitenkaan syönyt koko päivänä mitään.

4. Autokaistalla on hirveä jono ja keksit siinä jonossa että otatkin McFeast -Hampurilaisen, koska se maistuu paremmalta. Dieettiäsi yrität suojella sanomalla itsellesi, että tämä on ookoo, koska et ota rasvaisia ranskiksia.

5. Illalla päätät hakea leffan, mieleen tulee tilattu hampurilainen ja päätä samalla ottaa VÄHÄN irtokarkkeja, koska et ole syönyt niitä todella pitkään aikaan mutta ainoastaan VÄHÄN ja hedelmäkarkkeja koska et edes halua suklaata ja tänään ei ole karkkipäivä.

6. Oho täällä on ranskanpastilleja, en oo syöny niitä sitten yläasteen!

Päivän saldo: 3115 kaloria. OHO.

Eihän tuo mikään KATASTROFI ole, mutta ystävällisesti tuo laskuri muistuttaa mua siitä että jos syön joka päivä näin, lihon 14 kg vuodessa. 14 kiloa!! Eikä vuosi ole aika eikä mikään.

Tällä hetkellä en hirveesti tosta kalorilaskuri. fi- sivusta tykkää, mutta uskon että meistä tulee ystäviä pidemmällä tähtäimellä.

Onneksi kaikille käy näin, ja nyt on taas uusi päivä :) Viel viisi päivää seuraavaan punnitukseen joten ei hätiä mitiä. Liikuntapläänit tulee tänään, eilen pamahti koneesta joku tärkeä levy joten kone on förmitätön, lainakoneella saan ne tänne tänään :D