Olen löytänyt ihanan jumppasivuston!! Lihakset tulee terveellä tavalla kipeiksi, kylläpä huomaa ettei ole vuoteen ja kahdeksaan kuukauteen tullut pahemmin liikuttua mutta sinnillä olen vääntänyt liikkeet ja aerobiset loppuun asti omilla maksimitehoilla :) Solumuisti ei ole hävinnyt minnekään eli oikeissa paikoissa on jumittanut kaksi päivää treenin jälkeen! Olen treenannu 2 -3 kertaa viikossa. 3 kertaa viikossa on tavoitteeni, koska työpäivä imee ainakin minusta aika hyvin kaikki mehut irti, jos intoa riittää niin miksipä eienempääkin voisi... Liikkeet on sivuilla todella tehokkaita ja ammattimaisesti vedettyjä! Sitten kun lumet sulaa ja saan pyörän niin ajattelin lisätä kerran viikkoon yhden uintitreenin mutta siihen on vielä aikaa, uimahalli kun on 5km päässä meiltä ja pakkasissa on ollut kestämistä!

Keskiviikkona treenasin pumppia 45min ja perään puolen tunnin core-treenin. Tänään on vuorossa pilates 45min + jooga 45min. Huomiseksi on sitten varattu armybic :D 3 kertaa viikossa tuntuu ainakin tällä hetkellä itselle hyvältä, sillä teen liikkeet sen verran kunnon painoilla ja sykkeellä että palautuminen on vaatinut parisen päivää. Ihan rammaksi en ole itseäni saattanut mutta kipeillä lihaksilla kyykkääminen ei ole hauskaa enkä usko että edes kannattaisi väsyttää turhaan itseä treenillä joka ensinnäkään ei ole hauskaa ja toisekseen ei anna samanlaisia tuloksia - liikeradat jäävät kipeillä muskeleilla pakostakin pienemmiksi ja into laskee. Uusia jumppia pitäisi tulla sivustolle taas ensi kuussa. Jäsenyys on maksullinen mutta rakas mieheni sponsoroi liikuntaharrastustani.  <3

Ja TADAA, vaa'alla en ole edes käynyt, ruokailuissa on ollut kohtuus mielessä (useimpina päivinä, ei kaikkina, myönnettäköön...) mutta liikunnan kautta tunnen vartaloni seksikkäämmäksi ja ryhtini paremmaksi. On se kumma mitä kunnon endorfiinirysäys saa korvien välissä aikaan!

Kuvia tulee taas joskus... Kunhan saan vielä hetken reenailtua :)))